/Politica de livrare
Politica de livrare 2021-03-20T19:33:45+00:00

Politică de livrare

Termenul de livrare este de maximum 5-6 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, cu excepția unor situații ce nu depind de activitatea firmei: condiții meteo nefavorabile, blocaje rutiere și accidente sau alte situații speciale care privesc strict programul de muncă al firmei de curierat, care pot produce decalaje ale intervalului de livrare. În aceste situații, termenul de livrare poate fi mai mare, însă nu va depăşi termenul-limită de livrare de 30 zile conform OUG 34/2014.

Comenzile vor fi confirmate înainte de a fi livrate produsele. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor.

Comanda minimă este de 99,99 de lei.

Transportul este gratuit în anumite condiții, de exemplu promoții, sau dacă valoarea produselor depășește 199,99 de lei.

Comanda minimă este de 49,99 de lei.

Livrarea se face de către o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de maximum 1-2 zile de la expedierea comenzii, și poate ajunge la destinație după cel mult 5-6 zile.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să trimiteți email cuu observații la contact@ornamento.ro înainte de finalizarea comenzii.

Când coletul este expediat, veți fi înștiințat prin e-mail sau telefonic de acest lucru.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător, dacă doriți și sunteți de acord cu acest lucru.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societăţii de curierat sau transportatorului, conform legislației în vigoare. Dacă la primirea pachetului de la curier, observați că acesta a fost deteriorat din cauza transportului, este important să faceți reclamație în aceeași zi. Vă rugăm să vă uitaţi cu atenţie la colet, în momentul primirii lui, iar dacă observaţi urme de lovire, de orice natură, cereți să consemnaţi acestea pe documentul de transport, AWB. Coletele se livrează pe întreg teritoriul României.